1238, Budapest, Felső Duna part
+36305170259
mail@piknikpark.hu

ZOMBI FÖLD – ZOMBILAND

Privát Party, zártkörű buli, szabadtéri fürdős magánterület, zárt kert, rendezvényhelyszin bérlés!

Zombi föld lőtér- Rageroom büntetlenül lehet törni- zuzni!

Balta dobálás! 

Íjászat lőtér! Tradicionális, Csigás, hagyományos és nyílpuska.

Gumilővedékes fegyver lőtér! Pisztoly és puska.

Zombi fegyverek amiket kis is probálhatsz! Szamuráj kardok, Romai Gladius, lándzsák, machete, és más különlegeségek.

Meghalsz Zombi Kupa

Az Zombi föld kupa 7 féle pályával kerülhet megrendezésre. Szabályok minden pályán az adott feladathoz fogjuk igazítani, A versenyen az eredmények rangsorolása az adott pályán elért idő + a büntető idők majd minden pálya idejének összeadása után a legkisebb idővel felfelé emelkedően sorrendezve soroljuk be a versenyzőket. A férfi (+18), Női, Gyerek (14-18), Kölyök 14 alatti) kategóriában is besorolásra kerülnek.

A versenyre a versenyzőknek szükséges maguknak gondoskodni felsőruházat, lehet saját fegyver, de lehet nálunk bérelni fegyvert, amivel pályákon végrehajtandó feladatok közt nem esik ki, továbbá látás és hallás védőről.

A rendezők a pályaváltoztatás jogát a felmerülő lehetőségek esetére fenntartja.

1Pálya: Zombi Serif

A versenyző a gépjárműben ül, biztonsági öve becsatolva. Fegyvere tokban, tár a fegyverben, a tárban 1tár lőszer. Kezei a kormányon. Az óra sípjelére kicsatolja az övet, fegyverét tűzkész állapotba hozza, amit csak az ablakon kidugva teheti meg. A gépjármű ablakán kidugva lead két-két lövést a „rátámadó” zombikra alakokra. Mikor a fegyvere 4 lövést leadot e akkor a gépjárműből kiszállva a gépjármű mögé húzódik, és uj célpontott keres– majd az elé táruló utca jeleneteket elemezve halad előre és a rá fegyveresen veszélyt jelentő célokra 2 lövést ad le.

Célok : 5 Fegyveres Grafika Lőlap. Értékelés :

„A” zóna : 0 sec „B” zóna : + 1,5 sec „C” zóna : + 5 sec

Alakhiba : + 20 sec Vétlen : + 60 sec Eljárási Hiba + 60 sec Meg nem támadott célpont + 500 sec

2 Pálya: „ Úszó…nem, Száguldó….. nem, nem, ÁLLÓ ERŐD”

A versenyző az épület előterében áll , a megindulási ponton. Fegyvere tokban, tár a fegyverben max lőszerrel töltve, tartalék tárja szintén 10 db lőszerrel töltve a tártartóban. Feladata a helységek átvizsgálása és a számára fegyveresen veszélyt jelentő célok két lövéssel való kiiktatása. Célok száma ismeretlen.

Célok : 5 Fegyveres Színes 2 D- s lőlapok.

„A” zóna : 0 sec „B” zóna : + 1,5 sec „C” zóna : + 5 sec

Alakhiba : + 20 sec Vétlen : + 60 sec Eljárási Hiba + 60 sec Meg nem támadott célpont + 500 sec

3 Pálya : „ Talált „ Fegyveres pont lövés

A versenyző az asztal előtt áll, az óra sípjelére beteszi a tárat az „egyik” kikészített pisztolyba, és a 3 kihelyezett lőlap közül lead 5 lövést az egyikre, majd a fegyvert ürítve visszateszi az asztalra, és felveszi a következő pisztolyt amibe szintén beteszi a következő tárat és a következő lőlapra lead újabb 5 lövést, majd végül a 3 –ik kitett fegyverrel leadja a 3-ik lőlapra az 5 lövést. A harmadik fegyver gépisztoly. A célok különböző távolságra lesznek kitéve. Az óra az utolsó lövésre áll meg.

A várható fegyverek Glock 42, es valamelyik 0,45 ACP és a Minirifle G 17. Lőlapok Rendőrségi 4 A – körkörös lőlap. Értékelés : -10 es köregység : 0 sec

– 9 es köregység : + 0,5 sec – 8 as köregység : + 1,5 sec – 7 es köregység : + 2 sec – 6 os köregység : + 3 sec

– 5 ös koregység : + 5 sec – Alakhiba : + 10 sec

4 Pálya : olyan Meghalsz Geci Z

A versenyző az ’A’ pontban áll, fegyvere tokban tár a fegyverben maximum lőszerrel tárazva, tartalék tár szintén maximum lőszerrel tárazva a tártartóban. A kijelölt területen belül mozoghat a versenyző a biztonsági szabályok betartásával. A fémcéloknak feküdnie kell és minden papír célban 2 találatot értékelünk.

Lőlapok IPSC és kis fémek ismeretlen számban. „A” zóna : 0 sec

„C” zóna : + 1,5 sec „D” zóna : + 5 sec

Alakhiba : + 20 sec Vétlen : + 60 sec Eljárási Hiba + 60 sec

Fent maradt fém cél + 20 sec.

5 Pálya : Gyerek mentés Zombiktól

A versenyző az „A” ponton ül, fegyvere tokban, tár a fegyverben. A tárban max lőszer tárazva, a tartalék tár szintén max lőszerrel a tártartóban. Kezében egy pohár . A pohár a száj magasságáig kell érjen J . A versenyzőn fedőruházat kötelező ( zakó, vagy dzseki, mellény)

.A óra sípjelére a versenyző elejti vagy leteszi a poharat amiből előtte ivott és feláll majd fegyvert ránt és a töltőfogás után 3-3 lövéssel ( Mozambiki stílusban… 2 mell 1 fej lövés) támadja a vele szemben lévő fekete polóban lévő céllapokat. Majd visszavonul ( a biztonsági szögek betartásával ) a „B” pontba, ahol a fedezék egyik oldaláról, erős kézzel másik oldaláról gyenge kézzel 2-2 lövéssel támadja a következő fehér polóban lévő célpontokat. Ezután a fedezék mögött tárat cserél és elindul előre a „C” pontban ahol a fedezék mögött, alacsony pozícióból megtámadja 2 lövéssel a maradék célpontokat. Célok száma ismeretlen. Lőlapok „Zombi” lőlap.

„A” zóna : 0 sec „C” zóna : + 1,5 sec „D” zóna : + 5 sec

Alakhiba : + 20 sec Vétlen : + 60 sec Eljárási Hiba + 60 sec Meg nem támadott célpont + 500 sec

6 Pálya: Tank Vadászat

Mesterlövész fegyverrel, de bármilyen fegyverrel, de csak egyes lövéssel, mozgó célpontok (RC Tankokat kell eltalálni), meg kell akadályozni, hogy elérjék a céljukat!

7 pálya: Kommandós pálya Zombikkal

Háborús övezetben előre elkészített pályán végig kell menni, és az adott Zombi célokra max 4 lövést lehet leadni. De eközben más túlélő csoportok vadásznak rád, amit meg kell úsznod, elkerülve, hogy meglőjenek! És a rejtett aknákról nem is beszélve, ha bele szaladsz „meghalsz” vagy is kiestél!

MAPS