1238, Budapest, Szigetdülö belső útja 1. szám
piknikparkbp@gmail.com

FOOTBOWLING ORIGINAL

Privát Party, zártkörű buli, legénybúcsú, lánybúcsú, rendezvényhelyszín, esküvői helyszín, csapatépités, workshop.FUTBOWLING - ORIGINAL FOOTBOWLING központi pálya!

Kedves Földlakók! 

Tisztelt sport  szeretők , futball rajongók és játékosok! 

Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy megalkottam, kidolgoztam egy új sportjátékot, sporttevékenységet és a hozzá szükséges sporteszközöket, szabályoka, pontozástt. 

Az elmúlt években folyamatosan dolgoztam rajta, míg végül megszületett a FUTBOWLING OFFICIAL – ORIGINAL FOOTBOWLING 

Szórakoztató, készségfejlesztő, taktikai és ügyességi játék amit lehet egyénileg és csapatban is játszani. Kül és beltéren akár többféleképpen is!! 

A FUTBOWLING OFFICIAL – ORIGINAL FOOTBOWLING több mint egy sport! Nem csak egy játék hanem egy különleges sporteszköz is. 

Remélem rövidesen egész Magyarország büszke lesz a játékra, ami reményeim szerint meghódítja a világot és elmondhatjuk, hogy ezt is egy magyar talála fel. 

FUTBOWLING OFFICIAL – ORIGINAL FOOTBOWLING Közösségi média elérhetőségek:

https://www.facebook.com/futbowling 

https://www.instagram.com/futbowlingofficial/ 

https://twitter.com/futbowling 

https://www.youtube.com/@futbowling  

https://tiktok.com/@futbowlingofficial 

A FUTBOWLING- KOEDUKÁLT  fiúk, lányok együtt is játszhatnak. 

EGY ÉS KÉT KAPURA IS JÁTSZHATÓ

Az EGY KAPUS játék  2 féle képpen is lehet játszani! De van egyéb játékmód is. Az hogy egy játék hány körből áll az tetszés szerint választható, ajánlott 3-tól max 11- ig. 

  • Egyénileg tetszés szerinti létszámmal , felváltva rúgják a labdát közben a másik állítja fel a bábukat saját taktikájuk szerint, vagy mindenki magának állitja fel a bábukat.
  • Csapatok (2-3 fő) : egymás ellen, egyik csapat rúgja miközben a másik csapat állitja a bábukat a saját taktikájuk szerint. 

Egymás ellen egyszere több pályán, egyénileg és  több csapat is jatszhatja, találatra, gólra és idöre is! 

KÉT KAPUS 2-6 fő játszik (mezőnyjátékosok mint Futsal-nál) a bábuk a kapu előtti mezőben vannak elhelyezve, a cél ugyanaz mint a hagyományos fociban, gólt kell rúgni.

  • Itt is az a lényeg, hogy minél több bábu is el döljön.  A pontozás ennek megfelelően lett kialakitva.
  • A két kapura történő játék a legélvezetesebb és a legizgalmasabb, hiszen 2-6 fős csapatok egymás ellen két kapura játszanak! 
  • Itt is a gólrugás a lényeg , csak azzal a különbséggelhogy a FUTBOWLING -ban csak mezőnyjátékosok vannak és a kapus szerepét  11 bábu tölti be! 

A PÁLYA lehet Futsal, vagy kisebb pálya tetszés szerint. A többi szabály az megegyezik a Futsal-éval azzal a különbséggel, hogy itt kisebb a kapu mérete mint a Futsal-nál és az hogy a kapus és kapus mező (ahogy én elneveztem bábu mező) és persze a pontozás is eltérő a Futsal-hoz képest.

https://www.youtube.com/shorts/KjCuyMwkIQo 

PONTOZÁS alap verzió (Több féle pontozást is kidolgoztam) ami miatt egy nagyon izgalmas játékot hoztam létre! 

  • Egy kapura történő játék estén két kapura rugás és gólrúgás esetén a maximális pontszám a 15 pont. Ez úgy jön össze, hogy mindenkinek két rugási lehetősége van (két labda áll rendelkezésére), egyszeri bábu felállítással. Tehát a bábukért max 11 pont hozható össze ha a labda a kapuba is bemegy akkor 2 – 2 pont így jön össze a maximális 15 pontszám. Itt a játék tetszőleges “körből” áll akár 3-tól –11-ig.  
  • Két kapura történő játék esetén van játék idő. A két kapura történő játéknál a kapura rugás esetén (az számít találatnak, pontszerzésnek) ha bábu mezőben legalább 1 bábut eltalálnak a maximális pontszám a 15 pont. Ez úgy jön össze, hogy 11 bábuból minél többnek el kell dőlnie (max 11 pont) és ha a labda a kapuba is bemegy akkor az plusz 4 pont. Így még izgalmasabb a játék, hiszen az is előfordulhat hogy valaki 3-4 kapura rúgás, találat és plusz gólrúgás után még is veszít mert kevebb pontja lesz ha az ellenfele 2-3 találat és gólrúgással több pontot szerez, így az győz aki több pontot szerez!   

FUTBOWLING- Footbowling Official -nál nem fordulhat elő hogy valaki a hagyományos egy gól után egy pont számítással elhuzzon, itt bármikor megfordulhat a játék végeredménye. Ami egyedivé és izgalmassá teszi és ez sportfogadásnál sem mellékes.

A FUTBOWLING – Footbowling Official  nem csak egy játék hanem egy különleges sporteszköz is! 

A bábukat a bábu mezöben tetszés szerint lehet felállitani, így megnehezitve az ellenfél pontszerzését és gólrugását. ehhez egy egyedi kapu elött lévő bábu mezöt hoztam létre.

A fabábukat lehet élével vagy lapjával is fel állitani.

Amatőr és profi játékosoknak 100 x 50 bábu mező amiben szabadon felállitható tetszés szerint a 11 bábu, vagy akár a klasszikus bowling stilusban (Piros pontok) plusz egy szabadon elhelyezhető vagy alternativ kék pontok!

A 11 bábut bármilyen elrendezésben fel lehet állitani, de ha valaki szeretné akkor a hagyományos bowling elhelyezés is lehetséges, abban az esetben a plusz 1 bábu bárhova elhelyezhető, hogy megnehezitsük az ellenfél pontszerzését.

Mindenki kitalálhatja saját taktikáját. 

Profi játékosoknak 100 x 100 bábu mező amiben szabadon felállitható a 11 bábu!

A BÁBUK ÉS KIALAKÍTÁSUK :

A bábuk speciálisan erre a célra gyártott fa bábuk élükre állítva egyedi festéssel  Híres csapatok, játékosok akár a nemzeti válogatott mezeit is rálehet festeni vagy egyedi matricával lehet ellátni, esetleg reklám céllal a kívánt cég vagy termék logójával. A bábun 4 db matrica is elhelyezhető! 

FUTBOWLING matrica akár négy féle képpen is elkészíthető. A matrica lehet focicsapat logója, a  nemzeti válogatott mezének színei  kedvenc focistánk fotója, kedvenc focistánk grafikája-karikatúrája vagy lehet teljes mértékben reklámfelület is! 

FUTBOWLING matrica egyben rajongói, szurkolói kártya is lehet!  

Így az egyedi készítésű és alaku FUTBOWLING OFFICIAL – ORIGINAL FOOTBOWLING  “bábukat” nem csak játékra lehet használni hanem a rajongó, szurkoló az otthonában akár ki is állíthatja, igy nap mint nap a kedvenc focicsapatával találkozhat!

 Mindenki összeállíthatja a kedvenc focistái matricával ellátott FUTBOWLING bábuk-ból a saját focicsapatát! (Mint anno a gombfociban ) 

Remélem felkeltettem az érdeklödéseteket és kiprobáljátok a játékot.

FUTBOWLING OFFICIAL – ORIGINAL FOOTBOWLING sporteszköz nálunk megvásárolható!

Négy féle csomag érhető el: 

BRONZ- 11 bábu + 2 labda + bábu mező.

SILVER- 11 bábu + kapu  + 2 labda + bábu mező.

GOLD- 11 bábu + kapu + 2 labda + bábu mező + palánk.  Molinó opcionális! 

Ha valaki két kapura szeretne játszani akkor  a GOLD PLUSZ csomagot veheti meg amiben benne van két teljes GOLD szett! 

Megrendeléseket a futbowling@gmail.com email címre küldhetitek! 

A megrendeléskor kell a megrendelő neve, számlázási címe és hogy melyik csomagot választja! 

Személyes átvétel a FUTBOWLING OFFICIAL – ORIGINAL FOOTBOWLING telephelyén. 

Terveim szerint 2024 tavaszán elindul a FUTBOWLING- Footbowling Official kupasorozat is! 

Többféle kupasorozat is lesz! 

Maradok tisztelettel
“Futbowling” András

futbowling@gmail.com 

footbowlingofficial@gmail.com 

info@futbowling.com 

A Futbowling és a Footbowling egy szórakoztató, készségfejlesztő, taktikai és ügyességi játék amit lehet egyénileg és csapatban játszani akár többféle képpen is!!
A Futbowling és a Footbowling több mint egy sport!
A Futbowling és a Footbowling nem csak a játék de sport eszközt is! 

PIKNIK PARK Kapcsolat

Érdeklődés és hely foglalás:

piknikparkbp@gmail.com 

Foglalás és fizetés rendezvény megrendezése előtt!

Budapest, XXIII. ker Szigetdülő belső útja 1.  1238
Koordináták 47.416603, 19.099572

Google Térkép írd be a koordinátát

TÉRKÉP

Megközelítés tömegközlekedéssel: Határ úti Metró megállótól 6666B, és 166-os busszal, a HOLD UTCA megállónál kell leszállni, innen körülbelül 5 perc séta.Vagy a H6 Hév Torontál utcai megállótól. Belváros felõl érkezve a Soroksári (késõbb Helsinki, Grassalkovits) útról letérve közelítheted meg úgy, hogy a Gubacsi-hidat követően az AGIP kút után következõ Hold utcában kanyarodsz le.

Megközelítés autóval: A XX. kerület Helsinki út-ról a Meddőhányó utcán keresztül, majd a Szigetdűlő középső útja (Nem bicikli út!  Csak javasolt bicikli útvonal, nem mindegy! FIGYELEM Budapesti kerékpárút térkép ), majd a Szigetdülő belső útja keresztezödésében a Kis Duna felé kell kanyarodni a térképen jelölt útvonalon!

Cím: XXIII. Kerület, Felsődunapart utca és a Szigetdűlö belső útja keresztezödésétöl vissza felé  (Belváros felé) 50 métere!

PIKNIK PARK SZABÁLYZAT

A használó a bérleményen tallálható használati tárgyakat és területett köteles rendeltetésszerűen használni, állagát megóvni. 

Használatba adó jogosult arra, hogy előzetes értesítés után a bérlemény rendeltetésszerű használatát ellenőrizze. 

A használati tárgyakat és terület mindenki csak saját felelősségére használhatja!
Használó köteles a vendégei biztonságáról gondoskodni!
Tilos a használati tárgyakon és területen (Ingatlan egész területén): drog, prostitúció, ember csempészettel összefüggő tevékenység, terrorizmussal kapcsolatos szervezkedés, btk. és ptk által tiltott összes tevékenység.
Köteles megóvni a használati tárgyak és terület kialakítását, tárgyi eszközöket és a környezetett!
Használatba adó semmilyen felelősséget nem vállal a vendégek értékeiért, tárgyi eszközeiért és testi épségéért!
Használó kötelessége a vendégek, a rendezvényeken résztvevők túlzott alkohol fogyasztását megakadályozni!
A használó, használók köteles, kötelesek bűncselekmény, és egyéb törvénytelenség észlelésekor a hatóságokat azonnal értesíteni használó anyagi, erkölcsi és büntető felelősséget vállal a használati tárgyak és területben keletkezet károkért! Használó a használati jogviszony alatt a helyszínen tartózkodok biztonságát és testi épségét köteles garantálni. Használatba adó megtilthatja a használónak, hogy a használatba adó vagy annak megbízottja által kifogasolt személyeket a használati tárgyakhoz és területére beengedje.
Használatba adó barmikor indoklás nélkül kitilthatja azt a személyt vagy személyeket, akiket biztonsági kockázatot jelentenek vagy jelenthetnek a használatba adó értékeiben, más személyek testi épségére vagy saját testi épségükre, különösen azokat aki biztonsági, bűnügyi kockázatot, terror veszélyt jelentenek.

PIKNIK PARK CSAPATA

  •