1238, Budapest, Felső Duna part és a Szigetdülö belső útja keresztezödés
piknikparkbp@gmail.com

Árak-Kapcsolat

Privát Party, zártkörű buli, szabadtéri magánterület, szabadteri kiállítási helyszín, zárt kert, természetes vizű kerti tó!

Piknik Park-Platz Budapest Privát kert, szabadtéri magán terület!

Piknik Park csak privát, magán eseményekre bérelhető (nem szórakozóhely)! 

Kedves barátok ismerősök ezúton értesítjünk bennetekt, hogy elöre nem látható technikai okok miatt a Piknik Park megközelítése megváltozott! A jövőben a Budapest 23. kerület, Helsinki útról a Hold utcára kanyarodva majd a Szigetdűlő belső utján keresztül lehet megközelíteni bennünket! Megértéseteket köszönjük! 

Nyitás március 15-töl! Nyitási időpont változhat!

Program ötletek ITT

A rendezvényhelyszín alap kialakitása tetszés szerint átalakitható,  berendezhető és feldiszithető.

A terület-helyszin előzetes megtekintése esetén rendelkezésre állási díjat számitunk fel, ami később levonásra kerül a használati díjból! 

Akció! Beach Pakk családi és baráti csomag! Reggel 10,00-tól este 24,00-ig 4490.-+áfa/fő/nap (Minimum létszám 15 fő) Csomag tartalmazza az alábbiakat nézd meg itt
Akció! Három nap és két éjszaka családi és baráti társasági csomag! Péntek 10.00-tól vasárnap 19.00-ig 2990.-+áfa/fő/nap (Minimum létszám 15 fő) 
Akció! Két nap és egy éjszaka családi és baráti társasági csomag! Szombat 10.00-tól vasárnap 19.00-ig 3990.-+áfa/fő/nap (Minimum létszám 15 fő) Használati díj tartalmazza az áramfogyasztást, egy kosár tűzifát, egy fő alkalmi segitőt! (Az ár nem  tartalmazza a takaritási és szemétszállítás díját!) 

Alap használati díj 1-40-fő-ig 50.000.- Forint+ áfa/ nap

(Használati díj 4 óra tartalmaz kizárólagos használat esetén) 

Alap használati díj 41-80-fő-ig 60.000.- Forint+ áfa/ nap

(Használati díj 4 óra tartalmaz kizárólagos használat esetén

Alap használati díj felett minden megkezdett óra díj:

Hétfőtől-vasárnapig

1-40 fő-ig 9,999.- Forint+ áfa/ óra

41-80 fő-ig 11,999.- Forint+áfa/ óra

81 fő fölött egyedi ár

Rendelkezésre állási díj: 5000.- forint / alkalom!

A terület előzetes megtekintése esetén rendelkezésre állási díjat számitunk fel! Az összeg később levonásra kerül a használati díjból!

Plusz segitő napi 15,000.- Forint+ áfa/fő

Takaritási díj 25,000.- Forint + áfa

Szemétszállítás díj 15,000.- Forint+ áfa

Több napi használat esetén egyedi ár lehetséges!

Mielőtt ellátogattok hozzánk, mindenképpen csörögjetek ránk telefonon nem vagyunk e tele, vagy nyitva vagyunk e jelenleg. Mindig tárt karokkal várunk benneteket.

Taxi pont: 23. kerület Szigetdűlő középső útja és a Szigetdülő belső útja keresztezödése!

Kapcsolat

Érdeklődés és hely foglalás:

piknikparkbp@gmail.com 

Foglalás és fizetés használat megkezdése előtt!

Budapest, XXIII. ker Felső Duna part utca,  1238
Koordináták 47.416603, 19.099572

Google Térkép írd be a koordinátát

TÉRKÉP

Megközelítés tömegközlekedéssel: Határ úti Metró megállótól 6666B, és 166-os busszal, a HOLD UTCA megállónál kell leszállni, innen körülbelül 10 perc séta.Vagy a H6 Hév Torontál utcai megállótól. Belváros felõl érkezve a Soroksári (késõbb Helsinki, Grassalkovits) útról letérve közelítheted meg úgy, hogy a Gubacsi-hidat követően az AGIP kút után következõ Hold utcában kanyarodsz le.

Megközelítés autóval: A XX. kerület Helsinki út-ról a Meddőhányó utcán keresztül, majd a Szigetdűlő középső útja (Nem bicikli út!  Csak javasolt bicikli útvonal, nem mindegy! FIGYELEM Budapesti kerékpárút térkép ), majd a Szigetdülő belső útja keresztezödésében a Kis Duna felé kell kanyarodni a térképen jelölt útvonalon!

Cím: XXIII. Kerület, Felsődunapart utca és a Szigetdűlö belső útja keresztezödésétöl vissza felé  (Belváros felé) 50 métere!

MAPS

PIKNIK PARK SZABÁLYZAT

A használó a bérleményen tallálható használati tárgyakat és területett köteles rendeltetésszerűen használni, állagát megóvni. 

Használatba adó jogosult arra, hogy előzetes értesítés után a bérlemény rendeltetésszerű használatát ellenőrizze. 

A használati tárgyakat és terület mindenki csak saját felelősségére használhatja!
Használó köteles a vendégei biztonságáról gondoskodni!
Tilos a használati tárgyakon és területen (Ingatlan egész területén): drog, prostitúció, ember csempészettel összefüggő tevékenység, terrorizmussal kapcsolatos szervezkedés, btk. és ptk által tiltott összes tevékenység.
Köteles megóvni a használati tárgyak és terület kialakítását, tárgyi eszközöket és a környezetett!
Használatba adó semmilyen felelősséget nem vállal a vendégek értékeiért, tárgyi eszközeiért és testi épségéért!
Használó kötelessége a vendégek, a rendezvényeken résztvevők túlzott alkohol fogyasztását megakadályozni!
A használó, használók köteles, kötelesek bűncselekmény, és egyéb törvénytelenség észlelésekor a hatóságokat azonnal értesíteni használó anyagi, erkölcsi és büntető felelősséget vállal a használati tárgyak és területben keletkezet károkért! Használó a használati jogviszony alatt a helyszínen tartózkodok biztonságát és testi épségét köteles garantálni.

Használatba adó megtilthatja a használónak, hogy a használatba adó vagy annak megbízottja által kifogasolt személyeket a használati tárgyakhoz és területére beengedje. Használatba adó barmikor indoklás nélkül kitilthatja azt a személyt vagy személyeket, akiket biztonsági kockázatot jelentenek vagy jelenthetnek a használatba adó értékeiben, más személyek testi épségére vagy saját testi épségükre, különösen azokat aki biztonsági, bűnügyi kockázatot, terror veszélyt jelentenek.

PIKNIK PARK CSAPATA