1238, Budapest, Szigetdülö belső útja 1. szám
piknikparkbp@gmail.com

FUTBOWLING OFFICIAL

Privát Party, zártkörű buli, legénybúcsú, lánybúcsú, rendezvényhelyszín, esküvői helyszín, csapatépités, workshop. FUTBOWLING OFFICIAL központi pálya!

A Futbowling és a Footbowling egy szórakoztató, készségfejlesztő, taktikai és ügyességi játék amit lehet egyénileg és csapatban játszani akár többféle képpen is!!

A Futbowling és a Footbowling több mint egy sport!

A Futbowling és a Footbowling nem csak a játék de sport eszközt is!

 
további részletek és leirás hamarosan……
 
 

Futbowling Twitter

Futbowling Youtube 

Footbowling Instagram

Footbowling Twitter

Footbowling Youtube

Fotók: http://www.piknikpark.hu/galeria/

Program ötletek: http://www.piknikpark.hu/prograA használati díjakat itt találja: http://www.piknikpark.hu/kapcsolat/

Piknik Park rendezvény rendezvényhelyszín eladó vagy hosszú távra bérelhető, érdeklődni mail@piknikpark.hu www.piknikpark.hu Kérhetek megosztást? Előre is köszi mindenkinek!

Ha kérdésed van hívjál!

Tisztelettel
Piknik Park Budapest

piknikparkbp@gmail.com 

http://www.piknikpark.hu
https://www.facebook.com/piknikparkbp/

Budapest, XXIII. ker Szigetdülő belső útja 1.  1238
Koordináták 47.416603, 19.099572

Google Térkép írd be a koordinátát

TÉRKÉP

Megközelítés tömegközlekedéssel: Határ úti Metró megállótól 6666B, és 166-os busszal, a HOLD UTCA megállónál kell leszállni, innen körülbelül 10 perc séta.Vagy a H6 Hév Torontál utcai megállótól. Belváros felõl érkezve a Soroksári (késõbb Helsinki, Grassalkovits) útról letérve közelítheted meg úgy, hogy a Gubacsi-hidat követően az AGIP kút után következõ Hold utcában kanyarodsz le.

Megközelítés autóval: A XX. kerület Helsinki út-ról a Meddőhányó utcán keresztül, majd a Szigetdűlő középső útja (Nem bicikli út!  Csak javasolt bicikli útvonal, nem mindegy! FIGYELEM Budapesti kerékpárút térkép ), majd a Szigetdülő belső útja keresztezödésében a Kis Duna felé kell kanyarodni a térképen jelölt útvonalon!

Cím: XXIII. Kerület, Felsődunapart utca és a Szigetdűlö belső útja keresztezödésétöl vissza felé  (Belváros felé) 50 métere!

MAPS